Böda??

Nu har vi sett Norrlands svar på Bödacamping 😂😂😂. 

Vi åkte från sollefteå ganska tidigt igår morse. Vi drog oss mot Junsele för vi hade hört talas om en skorperia som vi ville besöka. Där gör dom skorpor med olika smaker, inga "vanliga" skorpor utan "finskorpor". 

Köpte lite skorpor med goa smaker

På vägen dit såg vi en skylt Vilhelmina 16 mil o vi tänkte varför inte dra dit, där har vi ju aldrig varit. Så sagt o gjort efter Junsele drog vi dit. Väl där hittade vi en liten "affär" där dom sålde rökt o torkat viltkött, Kent blev lyrisk, lyxsnacks enl honom. 
Kents "snacks" rökt älgkött, torkat renkött o björnkorv, samt en burk hjortronsylt som jag ville ha

Vi bestämde oss att ta vägen förbi Umeå ner mot Örnsköldsvik. Vi hade sett att det fanns en ställplats efter vägen som verkade trevlig så vi styrde kosan ditåt. När vi väl hittade ställ-/rastplatsen var den nerlagd. Vi fick fortsätta mot Lycksele för där fanns en camping. Och vilken camping det var, har aldrig varit på Böda men vad vi har sett så måste dessa campingar tvillingar. Det finns folk för olika sorters miljöer men detta var inte "our cup of tea". Otroligt stort, folk överallt, sparkcyklar modell större att låna (vilket även vuxna åkte runt på), spelhall mm. Gap o flams o mycket onyktra folk, dyr var den oxå. Vi valde den ändå då Kent kört många mil o behövde sin vila o det fanns inget annat att välja på. Jaja vi fick oss goa skratt, vi hade tur med vädret o vi skulle ju bara sova.
Solnedgången sett från bilen

Det blir inte så mörkt här uppe i norrland, bilden tagen kl 00.30. 

Nu har vi precis ätit lite frukost på vägen till Umeå, får se vad den staden har att erbjuda. 

Tjippevipp

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hehe ser mig Kent framför mig helt lyrisk :D vad mysigt det låter, snacka om att verkligen se sig omkring i detta långa Sverige, så himla impulsivt och kul :D inte alls avunsjuk här hemma. <3

2015-07-29 @ 20:39:50
Postat av: Malin

Verkligen lyx, såg otroligt gott ut!! Nu har jag läst massor, underhållande läsning och det är verkligen inte alla som kramar snöbollar i mitten på juli haha! Kan också tänka mig att det fanns mycket att skratta åt på campingen haha! Ha det så fint och njut, älskar er

2015-07-31 @ 09:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0