Sorry!

Är jätteledsna, vi får inte upp bilderna som vi vill. Verkar som det bara går med en i taget plus att vi måste trycka bort möjligheten att kommentera
Om ni vill kommentera får ni göra det på ett inlägg utan bild :-(

Puss på er i alla fall

Tjippevipp ❤


.

Då har man vilat sig en stund. Dags för förätten sen går vi ut på byn för varmrätt.
Ha en underbar onsagskväll (för det är väl onsdag, hihi

Tjoppevipp ❤


Salzburg

Nytt försök att visa några bilder.
Salzburg i regn.


God morgon!

Ja då har man sovit sin första natt här, sov som stockar. Vi har redan intagit frukosten o ska nu förvandlas till riktiga turister. Vi använder oss av benen idag o tänkte vandra runt i stan, Kent får vila sig ifrån bilkörning. Vädret är grått med lite tunnt tunnt regn idag, mycket bättre än igår, dock inte helt bra men det blir bättre.
Försökte lägga upp lite bilder i inlägget igår men mobilen ville inte riktigt gå med på det. Försöker igen i em.
Time to hit the town....

Tjippevipp ❤


Salzburg

Ja då var vi äntligen framme i Salzburg. Vi kunde inte blogga från hotellet i Kassel, då det strulade med internätet. Vi tog oss en tur upp högt som attan (Annika hade väldig svindel ;-)) till en enorm staty som heter Herkules. Där ifrån kunde man se typ hela Kassel, dock var det lite dimmigt så vi såg inte jättebra. Efter det var vi ut på restaurang o käkade lite go mat. Vi laddade upp med lite öl för att se Sverige spela på tyska men en bit in på andra halvlek somnade vi, trötta turister. Vi var uppe med tuppen idag. 08.15 satt vi i bilen på väg till Salzburg. På vägen hit har vi kört i enorma bakar, både upp o ner samt stått i stau på autobahn i 45 min, intressant minst sagt. Folk kör verkligen som fartdårar här, 160-170 km/tim lätt, Kent höll sig "bara" runt 130-150 km/tim. Tur att jag har en så stabil chaufför. Som sagt nu har vi landat i Salzburg där vi ska stanna i 7 nätter. Rummet/hotellet är enkelt men jättemysigt. Tråkigt nog hällregnar det utanför fönstret just nu, de har dock lovat bättre väder. Måste dock trotsa regnet för att gå ut o hitta oss något att äta.
Hörs igen i morgon.

Tjippevipp ❤


Rostock

Ja då har vi kommit till vårt första stopp Rostock. Vi har instalerat oss i rummet som är helt ok. Inget lyxhotell utan ett typiskt efter motorvägshotell, rent o sköna sängar vilket vi nöjer oss med. Har även varit i hotellbaren o druckit en riktigt god öl (den satt som en smäck,hihi). Sitter ni i sängen o tittar på lite fotboll med ett glas rött o knaprar snacks. Sååå underbart med semester!!! Återkommer förhoppningsvis i morgon. Puss o kram på er alla ❤

Tjippevipp


Då var det dags!

Ja då startar vi bilen då. Vår semester är äntligen här. Första stoppet är Rostock. Är mycket förväntansfull på denna resa. Hoppas att det går att blogga under resans gång så att vi kan dela med oss av våra upplevelser.

Ha det nu bäst alla nära o kära så ses vi om ett tag igen ❤

Tjippevipp


RSS 2.0
Test