Nästan slut

Vi kom inte så långt som till Karlstad, vi kände oss nöjda när vi nådde Filipstad. Vi hade hittat en camping där som såg mysig ut. Efter att ha installerat oss hade vi planer på att gå in till byn och bl a hälsa på Nils Ferlin. Dock hade det börjat mullra massa och himlen såg skrämmande svart ut. Vi vågade inte ta chansen och tur var väl det, det blev ett riktigt åskoväder. Regnet började så smått för att efter en stund bli

riktigt kraftigt. Det höll inte på så länge men följdes av väldigt stark vind. Det klarnade upp framåt kvällen o det blev en riktigt fin kväll dock lite kall och blåsigt. Vi upptäckte att Wasa knäckebröd och Barilla hade fabrik och fabriksförsäljning här så innan resan söderut tog vi ett besök där. Tänkte att har vi varit hos Leksands knäcke får vi ju även besöka Wasa knäcke, inte mer än rättvist ju 😉. Nu rullar vi vidare, snart är denna resa slut 😢 men ett par dag återstår och dom ska vi spendera i sommarstugan hos kära mamma och vår pälskling Bozco. I morgon ska vi kalasa för mamma då det är hennes födelsedag. 

Tjippevipp

Det blev till sist en väldigt fin kväll
Inte ofta man ser TEC:ar på vägarna, så vad är oddsen att vi får en syster till Agda som granne
Lite pasta och mer knäcke blev det

Underbar kväll

Vi hade en underbar kväll i Tällberg, otrolig vacker utsikt över Siljan. Vi satt ute länge o njöt, ingen jättevärme o lite blåsigt men med en tröja på var det inga problem. Försöker krama ut det sista av dom härliga kvällarna nu där man inte behöver tänka på att gå och lägga sig pga tidiga mornar och jobb. Avfärd från Tällberg o vidare söderut tog vi en tur förbi Leksands knäckebrödfabrik. Där handlade vi på oss ett litet knäckeförråd, bra priser pga fabriksförsäljning. Vi hade tagit sikte mot Ludvika idag. Vi tog ett stopp vid Kupolen, ett stort köpcenter i Borlänge, lite mer shopping, herregud det är ju rea precis överallt 😉. Vi letade plats för kvällen men hittade inget kul ställe i Ludvika så vi åkte lite utanför till en liten ort som heter Smedjebacken. Där fanns en ställplats precis vid ett vattendrag. En bra stund var vi helt själva men lite senare på kvällen kom det tre bilar till men väldigt lugnt o skönt. Det blev ytterligare en mysig kväll. Nu är vi på rull igen, denna gång sikte mot Karlstadshållet. 


Tjippevipp




En underbar kväll i Tällberg
Lite knäckebröd inhandlades
Ytterligare en mysig kväll, denna gång i Smedjebacken

RSS 2.0
Test